+ 46 708 993016 info@touradria.se

Gulet i Kroatien

När du vill se alla Gulet båtar.
Gå till rubriken ”Vad” välj sedan ”Typ” och välj i dropmenyn Gulet. Klicka sedan på någon av Sök knapparna.


HYR BÅT OCH SEGLA I KROATIEN

HYR BÅT OCH SEGLA I KROATIEN
Split – Kastela – Trogir – Primosten – Sibenik – Biograd – Zadar – Pula – Dubrovnik
Den vackra kroatiska kusten är ett paradis för seglare. Adriatiska havet är djupt och har underbart kristallklart vatten.
Kroatien med sin underbara kust
Något av ett måste att besöka, vad det gäller segling är definitivt Kroatien. Kroatiens kust består av mer än tusen bländande öar: Hvar, Brac, Korcula, Vis, Kornati, Krk …Fascinerande landskap, rik historia, turkost hav, Medelhavets klimat och det bra gastronomiska utbudet är bara några skäl av många, för att besöka detta andlösa land. Sjömän lockas av vad Kroatien har att erbjuder som ett seglings semestermål. Ytan på kroatiska kusten är 5,835km varav 4,057km tillhör öar, klippor och skär. Även om det finns 1185 öar så är endast cirka 50 befolkade. Det finns många gömda stränder, vikar, klippor, smaragd lundar och fantastiska dyknings möjligheter att njuta av på din segling. Du kan välja att starta din segelsemester i Kroatien från Pula på Istriens kust eller från städerna Zadar, Sibenik, Trogir och Split i mitten av den dalmatiska kusten eller den historiska staden Dubrovnik i södra Kroatien. Se alla olikheter som lugna vikar och spännande nattliv, traditionella marknader och moderna snabbköp, århundraden gamla städer och moderna marinor. Det finns många småbåtshamnar i olika storlekar längs hela kusten. De är alla väl utrustade med en mängd olika tjänster, barer och restauranger, bensinstationer, butiker och hotell.
Boka båtar online till sista minuten-priser
Tour Adria: Sista minuten-priser. Upp till 60 % rabatt

Segelbåt Kroatien   Motorbåt Kroatien   Katamaran Kroatien  Gulet Kroatien
Dubrovnik         Hvar         Makarska         Istrien         Split Kroatien

Gulet i Kroatien

Sejle Gulet i Kroatien

Touradria.se erbjuder en exceptionell möjlighet att ge sig ut på ett hisnande äventyr i de fantastiska landskapen i Kroatien med Sail Gulet In Croatia-upplevelsen. Med en sömlös blandning av professionalism och oöverträffad passion för utforskning garanterar Touradria.se en oförglömlig resa ombord på traditionella träfartyg som kallas gulets. När du sätter segel över Adriatiska havets kristallklara vatten, omgiven av pittoreska öar och gamla kuststäder, kommer du att känna en känsla av vördnad och lugn som bara en sådan uppslukande upplevelse kan ge.

De noggrant utformade resplanerna som erbjuds av Touradria.se låter dig upptäcka dolda vikar, livfulla undervattensvärldar som vimlar av marint liv och soldränkta stränder där tiden verkar stå stilla. Vårt team av mycket kunniga guider kommer att berika din resa med fascinerande insikter i denna mångsidiga regions rika historia och kultur samtidigt som de garanterar din säkerhet och komfort under hela resan. Oavsett om du söker spännande vattensportaktiviteter eller längtar efter stunder då du kan njuta av Medelhavssolen på däck, Touradria.se tillgodoser alla smaker med sina anpassningsbara alternativ som är särskilt skräddarsydda för att skapa minnen som varar hela livet.

Lej en motoryacht i Kroatien

Touradria.se är en välrenommerad och professionell onlineplattform som erbjuder en exceptionell möjlighet för individer att ge sig ut på oförglömliga äventyr längs den fascinerande Adriatiska kusten. Med vårt omfattande utbud av tjänster specialiserar sig Touradria.se på att ge kunderna möjlighet att hyra en magnifik motorbåt i Kroatien. Denna plattform vänder sig till dem som söker en oöverträffad marin upplevelse och ser till att varje aspekt av din resa är noggrant omhändertagen. När du kliver ombord på en av deras lyxiga motorbåtar förflyttas du till en värld där lugn och ro smälter samman med överflöd.

De yachter som finns tillgängliga via Touradria.se har toppmodern teknik och elegans, och utlovar komfort och en känsla av sofistikering som inte liknar något annat. När du kryssar längs olika kustlandskap och idylliska öar erbjuder varje dag oändliga möjligheter till utforskning och njutning i din egen lugna takt. Dyk ner i kristallklart turkost vatten eller ankra nära avskilda stränder som endast är tillgängliga med båt – valet är ditt. Touradria.se gör allt för att skapa personliga resplaner som är skräddarsydda exakt efter dina önskemål, så att du kan bevittna Kroatiens fantastiska skönhet från första parkett och samtidigt skapa minnen som varar hela livet.

Share This