+ 46 708 993016 info@touradria.se

Korsika

Frankrike Korsika

Segla i Korsika

Korsika är kontrasternas ö

Om landtungan Cap Corse är öns norra höjdare, är staden Bonifacio pärlan i söder.
När vi ser stan på avstånd, ser fjorden som klyver den, ser husen som balanserar på klippkanten, då tappar vi andan. När bilen nått backkrönet och vi rullar nedåt, mot staden – då känns det som att köra rakt in i en sagobok.
Bonifacio är egentligen en pyttestad. Här bor knappt 3 000 människor. Men stan är en turistmagnet och drar till sig så många besökare och säsongsjobbare att det blir trångt i gränderna, åtminstone under högsäsong, och åtminstone i gränderna.
Vi går en sväng i det luftigare hamnordet och tittar på lustyachter. Liksom övriga Korsika drar Bonifacio till sig Europas jetset med smak för guldkantat båtliv. Nästan hälften av ön faller inom en park vars vandringsleder inkluderar den utmanande GR 20. Stränderna sträcker sig från upptagen Pietracorbara till avlägsna Saleccia och Rondinara. Det har varit en del av Frankrike sedan 1768, men behåller en distinkt italiensk kultur.

Bokning av hamnar Frankrike:

Vi rekommenderar att ni bokar hamnar samt restauranger några dagar i förhand så att ni kan vara säkra på att ni har plats när ni väl kommer dit.

Segla i Korsika

Segla i Korsika

Sejle på Sicilien Sardinien Korsika

Segla på Sicilien Sardinien Korsika är en enastående funktion som erbjuds av touradria.se, en premiumresebyrå som specialiserat sig på unika seglingsupplevelser. Med noggrann uppmärksamhet på detaljer och expertis i att organisera oförglömliga seglingsresor i dessa tre förtrollande Medelhavsdestinationer, ser touradria.se till att varje aspekt av din resa är felfritt utförd. När du kliver ombord på en av deras lyxiga yachter förflyttas du till en värld där turkost vatten och hisnande landskap blir din dagliga bakgrund.

Oavsett om du navigerar i det kristallklara havet runt Siciliens fantastiska Eoliska öar eller utforskar de dolda vikarna längs Sardiniens fängslande Costa Smeralda, sammanställer touradria.se resplaner som låter dig fördjupa dig i enastående naturlig skönhet samtidigt som du upplever autentisk lokal kultur. Med deras erfarna skeppare vid rodret är säkerheten dessutom av största vikt under hela resan, eftersom de skickligt navigerar på Korsikas robusta kustlinjer och guidar dig genom minnesvärda möten med charmiga kuststäder som Bonifacio.

Touradria.se kombinerar skickligt äventyr och avkoppling i denna pittoreska triptyk – Sail In Sicily Sardinia Corsica; den sammanfattar verkligen en extraordinär sjöupplevelse som kommer att lämna oförglömliga minnen etsade i ditt hjärta för alltid. Touradria.se erbjuder en exceptionell seglingsupplevelse genom sitt exklusiva paket Sail In Sicily Sardinia Corsica. Med noggrann uppmärksamhet på detaljer och en passion för att erbjuda oförglömliga resor, ser Touradria.se till att varje aspekt av detta äventyr är perfekt skräddarsydd.

Från det ögonblick du går ombord på deras lyxiga yacht förflyttas du till en värld där azurblått vatten möter orörda stränder, vilket skapar en visuell fest för sinnena. Den kunniga och erfarna besättningen gör allt för att tillgodose alla dina behov, så att du helt och hållet kan fördjupa dig i Medelhavets hisnande skönhet. När du glider genom dessa idylliska platser, var och en med sin unika charm och lockelse – från Siciliens rika historiska skatter till Sardiniens kristallklara vikar och Korsikas robusta kustlinje – blir din resa en utforskning av både forntida civilisationer och naturliga underverk.

Oavsett om du njuter av utsökta lokala rätter ombord eller dyker ner i antika ruiner i land, garanterar Touradria.se en enastående upplevelse som för alltid kommer att fängsla ditt hjärta och själ när du seglar genom Sail In Sicily Sardinia Corsica.

Share This