+ 46 708 993016 info@touradria.se

England

Segla vid Englands sydkust

Segla i England

Segling i England

Port Hamble Marina vid floden Hamble ligger mitt på Englands sydkust. Tusentals seglare – tävlingsentusiaster och nöjesseglare – sammanstrålar vid Port Hamble varje år och skapar en pulserande atmosfär med fest och kamratskap.

Sydvästra England är hem åt några av Englands mest hänförande platser.

Se hur romarna badade i Bath, upptäck det utsökta teet Devon Cream Tea och ta en utflykt till de vilda, västliga delarna av Cornwall för att upptäcka subtropiska trädgårdar och havets delikatesser.
Sydvästra England är den största av Englands regioner, och upptar en yta av 23 287 kvadratkilometer. Vissa områden ger en ”off road”-känsla på grund av färre transportförbindelser här i jämförelse med andra delar av landet.
Särskilt Dorset, Devon och Cornwall ger en känsla av lugn vilket har gjort dem till populära semesterorter.
Regionens största städer är Bristol och Bath, som ligger en tågresa på 12 minuter ifrån varandra. Sydöstra England är en av nio officiella regioner i England och är känd för sin milda natur och välskötta trädgårdar.
Här finner du nationalparkerna the North Downs, the Chilterns Hills, the New Forest och the South Downs.
Sydöstra England är den del av England som har störst befolkning med 8,5 miljoner människor som bor inom dess gränser.

Om du vill utvidga ditt London besök finns det platser i sydöstra England som är idealiska för dagsturer. Tågen är snabba och går ofta. Inom en timme eller två kan du stå och titta på det medeltida tornet i Canterburys magnifika katedral, eller strosa på bakgator i bohemiska Brighton

Bokning av hamnar:

Vi rekommenderar att ni bokar hamnar samt restauranger några dagar i förhand så att ni kan vara säkra på att ni har plats när ni väl kommer dit.

Segla i England

Segla i England

Share This