+ 46 708 993016 info@touradria.se

Segla i Grekland

 

Båtsökning

Segla i Grekland

HYR BÅT OCH SEGLA I GREKLAND

Aten – Rhodos – Mykonos – Kos – Lefkas –  Paros – Santorini – Kefalonia – Korfu

En upplevelse att minnas

Grekland med fyra hav och tusentals öar är ett perfekt val för seglare på grund av det fantastiska klimatet och de utmärkta speglingsförhållandena. Alla moderna äventyrare ska segla längs de grekiska öarna med hundratals gömda vikar där magiska myter väntar överallt. Det ger verkligen en anda av segling.Det finns flera populära seglingsområden i Grekland: The Joniska havet – de sju öarna, den vackra kusten i Epirus och andra mindre pittoreska hamnstäder, Egeiska havet – Myconos, Santorini, Folegandros, Anafi, Patmos, Paros. Du borde inte missa Kykladerna, Dodekanese, Sporaderna, Saroniska bukten med mer än 2500 öar och otaliga hamnar, med de mest populära öarna Egina, Poros och Sala, Hydra och Spetses och Attika kusten. Njut av god grekisk mat i historiska Aten eller drick ett glas vin titta på solnedgången. Grekiska haven är säkra med de små avstånden mellan kusterna.
Boka båtar online till sista minuten-priser.
Tour Adria:  Sista minuten-priser.  Upp till 60 % rabatt

 

Segelbåt  Motorbåt  Katamaran  Guletbåtar Grekland

Segla i Grekland

Touradria.se är en ledande onlineplattform som erbjuder en extraordinär upplevelse för dem som söker det ultimata seglingsäventyret i Grekland. Med sitt stora utbud av noggrant utvalda grekiska öar att utforska ser Touradria.se till att varje resa ombord på deras lyxiga segelbåtar blir oförglömlig. Att segla i Grekland med Touradria.se innebär att ge sig ut på en fängslande resa genom kristallklart azurblått vatten, där forntida myter och slående skönhet flätas samman.

Vårt team av erfarna skeppare ger expertvägledning när de navigerar längs hisnande kustlinjer och avslöjar dolda vikar och avskilda stränder som endast är tillgängliga med båt. Oavsett om du åker från Aten eller till mindre kända öar som Mykonos eller Santorini, kommer du att få uppleva Greklands rika historia och livfulla kultur. Elegansen och komforten ombord är oöverträffad; gästerna kan varva ner på rymliga däck medan de solar i den varma Medelhavssolen eller dra sig tillbaka till överdådiga hytter med exceptionella bekvämligheter.

Hyr en segelbåt i Grekland

Touradria.se är en ansedd onlineplattform som vänder sig till äventyrssökande själar som längtar efter en oförglömlig seglingsupplevelse mitt i det idylliska vattnet i Grekland. Med sin signatur tagline, ”Hyr en segelbåt i Grekland”, går deras erbjudanden långt utöver bara båtar; de gör det möjligt för entusiaster att ge sig ut på nautiska expeditioner, fördjupa sig i forntida historia och fängslande skönhet. Att kliva ombord på ett av Touradrias obefläckade fartyg känns som att gå ombord på en flytande fristad, där lugn och frihet flätas samman utan ansträngning. Den noggranna omsorgen om detaljerna blir uppenbar när den expertutbildade personalen välkomnar dig ombord med värme och professionalism.

Från det ögonblick du sätter foten på däck är det tydligt att varje aspekt har finjusterats till perfektion – orörda hytter utstrålar mysighet samtidigt som de erbjuder fantastisk utsikt över cerulean nyanser som sträcker sig oändligt mot horisonter som berörs av myter och legender. Oavsett om du är en erfaren seglare som söker spännande navigationsutmaningar eller en nybörjare som längtar efter solkysst avkoppling på fridfulla vikar, lovar Touradria.se oöverträffade möjligheter som tillgodoser dina önskemål.

När du sätter kurs mot detta azurblå paradis visar varje ö upp sin unika charm – från den historiska storheten i Atens Akropolis till Santorinis fascinerande solnedgångar som målar upp makalösa vyer över kalderaklipporna. Tiden går långsammare här, som om man gav upp helt och hållet under den grekiska himlen som pryds av stjärnkonstellationer som bara kan ses till havs. Att hyra en segelbåt genom Touradria.se garanterar inte bara.

Share This