+ 46 708 993016 info@touradria.se

Portugal

Lissabon

Segla i portugal

PORTUGAL Algarvekusten – Madeira – Azorerna

Portugal är litet till ytan, men som turistland har det vuxit sig allt större – tack vare klimatet, stränderna, vinerna, naturen och sevärdheterna. Den gröna ön Madeira är ett eldorado för alla som gillar vandringar, vinbarer och kullerstensgränder. Portugal är en fullträff vare sig du söker långa sandstränder, blomstrande natur, charmiga städer, golfbanor eller kulinariska upplevelser, det är en av Europas mest omväxlande och inbjudande semesterländer. För sol- och badresor under sommarhalvåret är det Algarvekusten som är Portugals riviera. Under hösten och våren är vädret här perfekt för golfresor. Algarve ligger i södra Portugal och lockar med ett pärlband av badorter, långa gyllene sandstränder och charmiga småstäder. Samtidigt är det en naturskön trakt där vackra sandstensklippor reser sig utmed den blå Atlanten och inlandet bjuder på många vingårdar, apelsinodlingar och olivlundar.
Lissabon
Staden på sju kullar vid floden Tejo har allt från historiska sevärdheter och kullerstensgränder till trendiga rawfoodrestauranger.
Azorerna
Azorerna är som ett subtropiskt Island. På de här vulkanöarna sjuder naturen av liv. Grönskan nästan kokar över. Och det är i första hand just djur- och växtlivet som gett de nio små öarna mitt ute i Atlanten en allt större plats som turistdestination.

Bokning av hamnar:

Vi rekommenderar att ni bokar hamnar samt restauranger några dagar i förhand så att ni kan vara säkra på att ni har plats när ni väl kommer dit.

Segla i Portugal

Segla i Portugal

Share This