+ 46 708 993016 info@touradria.se

Segla i Sverige

Segla i Sverige

HYR BÅT OCH SEGLA I  SVERIGE

Sverige ett fantastiskt Seglingsresemål
Stockholm  – Göteborg – Gotland

Stockholm
Att segla i Stockholm ‘s skärgård är ett rofyllt sätt att upptäcka havsmiljön och den unika naturen som skärgården har att erbjuda. Med vinden som enda drivkraft färdas du över vattnet. Navigera mellan de tiotusentals öarna i skärgården och hör bara vågornas kluckande mot skrovet. Njut av lunchrast i en undangömd vik, ta ett dopp i havet eller varför inte bara slappa i solen?

Befinner man sig runt Stockholm är Husarö ett tips för den som vill uppleva en lite mindre ö i trevlig skärgårdsmiljö och uteservering.

Göteborg
Havet är en självklar del av Göteborgs identitet. Det avspeglar sig i hamnarnas kranar, stenabåtarna som kommer och går, och inte minst på menyerna bland stadens restauranger. Det märks även i det stora intresse för segling och båtar som finns i staden. Göteborg och närområdet har stått som värd för flera stora seglingstävlingar och är ett stopp i den världsomspännande tävlingen Volvo Ocean Race.

Strax utanför Strömstad i norra Bohuslän hittar vi Kosteröarna som består av de två öarna Nord- och Sidkoster. Vill du ha trevlig segling är Kosteröarna med sina många skär och holmar ett måste. Det finns flera gäst- och naturhamnar att lägga till vid för att efter en bit mat upptäcka öarna till fots.

Seglar man i Bohuslän bör man också besöka Göteborgs skärgård. Söder om Göta Älv finns det mysiga skärgårdssamhället Brännö som bland annat är känt för jordbruket, lots-historien, tullarna och såklart Lasse Dahlqvist visor. På Brännö finns sandstränder för barnfamiljen, badbryggor och hopptorn, och varför inte ta den klassiska dansen på Brännö brygga i Havsvik på sydvästra sidan?

Gotland
Slite skärgård är Gotlands enda skärgård med ett 10-tal obebodda öar, Flera med fina anläggningsbryggor. Har ni tänkt segla till Gotland så borde ni göra östra sidan och Slite till ett självklart mål. runt om i Slite skärgård finns det flertalet sjökrogar att besöka med lätta dagsetapper.

Slites inre skärgård och vägrumsviken är ypperligt för jollesegling oavsett kunskapsnivå. I Slite finns det jollar, mindre kölbåtar och havskajaker att hyra.

Visby är en fantastisk hamn om man vill uppleva segling. Man kommer direkt ut på öppet vatten och kan välja bästa möjliga väg för maximal segling oberoende av vindriktning.

Segelbåt Västindien/Karibien Motorbåt Västindien/Karibien Katamaran Västindien/Karibien 

Segla i Sverige

Touradria.se erbjuder en fängslande möjlighet att ge sig ut på ett extraordinärt vattenäventyr genom sitt unika och förtrollande erbjudande, Sail in Sweden. Med sitt engagemang för att erbjuda oförglömliga upplevelser mitt i det pittoreska landskapet i Sverige, står Touradria.se som en ledande leverantör av seglingsturer som gör det möjligt för besökare att fördjupa sig i den hisnande skönheten i denna skandinaviska pärla. Från lugna skärgårdar med charmiga fiskebyar till fridfulla sjöar omgivna av frodig grönska – denna enastående upplevelse lovar en idyllisk tillflyktsort för både erfarna seglare och nybörjare.

Genom att kombinera expertutformade resvägar med toppmoderna segelbåtar utrustade med moderna bekvämligheter, ser Touradria.se till att äventyrare kan navigera sig genom Sveriges orörda vatten samtidigt som de njuter av högsta komfort under hela resan. Oavsett om man söker spännande maritima utmaningar eller önskar en fridfull reträtt mitt i naturens omfamning, garanterar Sail in Sweden en imponerande resa som kommer att förbli etsad i minnet för alltid.

Hyr en segelbåt i Sverige

Touradria.se är en ansedd och användarvänlig online plattform som erbjuder ett exceptionellt utbud av alternativ för att hyra en segelbåt i Sverige. Med sin oöverträffade professionalism tillgodoser denna webbplats behoven och önskemålen hos seglingsentusiaster, så att de kan ge sig ut på oförglömliga äventyr över de fantastiska svenska kusterna. Det omfattande urvalet av segelbåtar som finns att hyra säkerställer att seglarnas specifika preferenser uppfylls, oavsett om det gäller solo resor eller gruppexpeditioner.

Touradria.se är stolt över att tillhandahålla detaljerade beskrivningar och högkvalitativa bilder av varje fartyg, så att potentiella hyresgäster kan fatta välinformerade beslut innan de sätter foten på sin valda båt. Dessutom garanterar denna uppskattade plattform sömlös navigering genom en säker bokningsprocess och transparenta prissättningspolicyer som försäkrar kunderna att de får optimalt värde för sin investering. Så om det låter lockande att söka en uppslukande seglingsupplevelse mitt i pittoreska svenska vatten, behöver du inte leta längre än Touradria.se – din port till att hyra en segelbåt som är skräddarsydd för din.

Share This