+ 46 708 993016 info@touradria.se

Segla i Västindien

Segla i Västindien/Karibien

HYR BÅT OCH SEGLA  I  VÄSTINDIEN – KARIBIEN

Västindien – Karibien   ett fantastiskt vinterresmål
Brittiska jungfruöarna ( BVI ) –  Tortola –  Grenada –  Martinique

Några av öarna har höga berg och regnskogar med ett rikt djurliv medan andra är omgivna av vackra korallrev. Överallt finns bra möjligheter till vattenaktiviteter som t.ex dykning, snorkling och vindsurfing. Även på land finns mycket att göra. Vackra botaniska trädgårdar, imponerande vattenfall, regnskogsexpeditioner. Mysiga barer och restauranger med det creoliska köket finns i varje gathörn. I skymningen sprider sig den lokala musiken och då är det bara att följa med och dansa natten lång. Vill ni sedan ha lugn och ro, är det lätt att hitta en egen vik att ankra för natten.
Till Windward Islands som är ett mindre område hör de 4 huvudöarna Martinique, St Lucia, St Vincent och Grenada. Hit hör också de små öarna mellan St Vincent och Grenada, som med ett gemensamt namn kallas Grenadinerna. Passar för segling året om. Utgår ni från Martinique kan ni besöka bl a St Lucia och St Vincent. Öarna är gröna och lummiga och på några av dem växer tropisk regnskog. Lägger man ihop de bländande vita stränderna, det turkosskimrande vattnet, den välsmakande maten och de vänliga människorna, får man ett semesterparadis som är svårt att konkurrera ut! Förutom bra segling, finns möjligheter till flera vattenaktiviteter som t ex havsfiske, dykning, snorkling. Vattnet här är rikt på koraller och fiskar i regnbågens alla färger och för dykentusiaster finns gamla vrak att utforska. Det här är ett område som passar de flesta, med möjligheter till stopp i både livliga hamnar och gömda små vikar.
Grenadinerna som små ädelstenar är öarna utspridda i det turkosskimrande havet. Några är stora, medan andra bara består av en liten strand och några palmer. Hit åker man i första hand för att koppla av och njuta av den fantastiska naturen.

Segelbåt Västindien/Karibien Motorbåt Västindien/Karibien Katamaran Västindien/Karibien 

Segla i Västindien

Segla i Västindien med touradria.se, din främsta destination för exceptionella seglingsupplevelser i detta tropiska paradis. Fördjupa dig i fantastiskt turkost vatten, varma sandstränder och en livlig karibisk kultur när du ger dig ut på en oförglömlig resa genom det världsberömda Västindien. Med sina omsorgsfullt utformade resplaner och expertdesignade yachter erbjuder touradria.se oöverträffade möjligheter att utforska de dolda pärlorna i denna pittoreska region.

Oavsett om du är en erfaren seglare eller nybörjare kommer deras team av kunniga guider att se till att varje aspekt av din resa är sömlöst orkestrerad – från att föreslå fascinerande destinationer utanför allfarvägarna till att ge omfattande säkerhetsgenomgångar innan du sätter segel. Ge dig ut på ett äventyr när du navigerar längs orörda kustlinjer med frodig grönska och pittoreska byar vid havet. Upplev spännande vattensporter som snorkling bland färgglada korallrev med ett myller av marint liv eller paddleboard längs lugna vikar kantade av palmer som svänger mjukt i brisen.

Låt smaklökarna njuta av spännande lokala rätter som tillagas av begåvade kockar ombord med färska ingredienser från närliggande marknader under ö-hopping-eskapader. Njut av lyxigt boende ombord på elegant inredda yachter utrustade med moderna bekvämligheter, vilket möjliggör komfort och avkoppling efter varje dags spännande aktiviteter på land och till sjöss. Segla i Västindien med touradria.se; låt dem guida dig mot att skapa livslånga minnen medan du upptäcker den förtrollande skönheten på dessa idylliska öar.

Segla i Västindien med Touradria.se, en förstklassig resebyrå som specialiserat sig på oförglömliga seglingsupplevelser. Våra noggrant utvalda resplaner erbjuder en enastående möjlighet att utforska de förtrollande karibiska öarna samtidigt som du njuter av friheten och skönheten i livet till sjöss. Föreställ dig att vakna upp till mjuka vågor som kluckar mot din yacht medan du seglar mot dolda vikar och solkyssta stränder. Med Touradria.se kan du ge dig ut på en resa utan dess like, där det turkosa vattnet sträcker sig så långt ögat kan se, med palmkantade stränder och livfulla korallrev med ett myllrande marint liv.

Segla i Karibien

Känn den varma tropiska brisen smeka ditt ansikte när du kryssar från ett hisnande öparadis till ett annat ombord på våra lyxiga fartyg utrustade med toppmoderna bekvämligheter. Din resa leds av vår erfarna besättning, som navigerar genom ikoniska destinationer som St Lucias majestätiska Pitons eller Antiguas historiska English Harbour och ser till att varje ögonblick ombord utstrålar komfort och säkerhet.

Njut av utsökta lokala rätter tillagade av begåvade kockar, sippa på uppfriskande cocktails medan du tittar på magiska solnedgångar som målar horisonten i glöd, och fördjupa dig i autentiska kulturella upplevelser som lyfter fram varje ös unika charm. Oavsett om du söker spännande vattensportaktiviteter eller lugna stunder under den karibiska solen, lovar Touradria.se en oöverträffad flykt till detta fängslande hörn av världen känt för sin oöverträffade naturliga skönhet och avslappnade atmosfär – allt inom omfamningen av personlig service skräddarsydd för att överträffa dina förväntningar.

Share This