+ 46 708 993016 info@touradria.se

Segla i Tyskland

Segla i Tyskland

Segla i Tyskland

HYR BÅT OCH SEGLA I  TYSKLAND

Tyskland ett perfekt ställe att segla till.

Med både Östersjökust och Nordsjökust.

Segla i Tyskland
Med både Östersjökust och Nordsjökust är norra Tyskland ett perfekt ställe att segla till eller att hyra segelbåt, antingen för att testa på under en dag eller för en längre tid. Är du inte lika förtjust i att segla själv men gillar tanken på vajande segel och lite folkfest på det, så finns Kieler Woche. Det är en av världens största seglingsevenemang och förmodligen Kiels mest berömda tillställning. Kieler Woche äger rum varje år under sista veckan i juni. Utöver seglingen kan du också njuta av finns gratiskonserter, och ett brett matutbud med många internationella matstånd, bra nattliv, samt flera andra roliga aktiviteter.

Längs stränderna i Schleswig-Holstein kan du se de typiska strandkorgarna, med sina klassiskt randiga sol- och vindskydd. Nu kan du för en natt hyra en av dessa och få en oförglömlig natt under stjärnorna. Strandkorgarna är 140 cm breda och över två meter långa så det finns gott om plats för två vuxna. Det finns flera stränder i regionen att välja på.

Norra Tyskland är ett paradis för cykelentusiaster med många olika cykelleder för alla smaker. Bland annat kan du cykla i spåren av vikingarna. Totalt är just den här leden cirka 17 mil lång och sträcker sig från St. Peter-Ording vid Nordsjön till Maasholm vid Östersjön.

Segelbåt Västindien/Karibien Motorbåt Västindien/Karibien Katamaran Västindien/Karibien 

Segla i Tyskland

Share This