+ 46 708 993016 info@touradria.se

Tour Adria

Välkommen till Touradria! Med över 10 års erfarenhet är vi stolta över att vara en trygg och säker förmedlare av högkvalitativa båtar.
Vårt breda utbud av segelbåtar, motorbåtar, katamaraner, Gulet och yachter kommer att ge dig en semesterupplevelse utöver det vanliga. Oavsett om du planerar en avkopplande familjesemester, en romantisk resa med din partner eller ett äventyr med vänner, har vi erbjudanden som passar just dina behov.
Vår prioritet är att se till att du känner dig trygg och bekväm under hela din resa. Båtarna vi förmedlar är alla noggrant kvalitetssäkrade av båtcharter-våra samarbetspartners, enligt normer och  sjöfartsregler för det respektive landet. Din säkerhet är vår främsta prioritet.
Med Touradria får du möjligheten att utforska fantastiska destinationer, upptäcka pittoreska kustlinjer och skapa minnesvärda ögonblick till havs. Vårt mål är att ge dig den ultimata båtuthyrningsupplevelsen, där du kan njuta av friheten att segla i ditt eget tempo eller välja att ha en professionell besättning som tar hand om allt åt dig.
Välkommen till oss, även om du har försökt boka -online- utan att hitta någonstans den önskade båten du vill ha – www.touradria.se   med sina bokningsplattformer som innehar hundratals båtcharter-våra samarbetspartners, med flera tusentals båtar, gör oss möjlighet att hitta en ledig båt som motsvarar dina önskemål.
Låt oss ta hand om alla detaljer och se till att din resa blir en oförglömlig upplevelse. Besök vår hemsida idag och boka din drömresa till havs med Touradria!

Tour Adria
Segerlindsgatan 6
416 53 Göteborg

info@touradria.se
www.touradria.se

Tel: +46 708 993016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This