+ 46 708 993016 info@touradria.se

Segla i Malta

Båtsökning


Segla i Malta

HYR BÅT OCH SEGLA I MALTA
Malta – Gozo
Skatter av blandade kulturer

I fantastiska seglingsäventyr i skärgården Malta kommer du att upptäcka ett litet medelhavs universum som har influenser av Afrika, Italien, Storbritannien och den arabiska världen. Full av historia, arkitektur, nattliv och vackra stränder. Malta kommer att göra dig hänförd.
Känn spänningen i segling på Malta, vaggan för flera forntida civilisationer. Besök de tre bebodda öar, Malta, Comino och Gozo, delta gärna i färgstarka lokala fester med fyrverkerier och landets nationalrätt Stuffat Tal-Fenek (en kaningryta). Grand Harbour Malta är en av världens största, naturliga hamnar. De övriga fyra öarna i skärgården kommer också erbjuda dig en unik upplevelse. Segling ger dig möjlighet att helt utforska många vikar och stränder med klart och varmt hav.
Boka båtar online till sista minuten-priser.
Tour Adria: Sista minuten-priser.  Upp till 60 % rabatt

Segelbåt Malta  Motorbåt Malta  Katamaran Malta


Segla i Malta

Touradria.se är en professionell och effektiv onlineplattform som erbjuder oöverträffade möjligheter för resenärer som söker det perfekta seglingsäventyret på Malta. Med sitt sömlösa användargränssnitt och omfattande utbud av tjänster framstår Sail In Malta som ett av deras mest lockande erbjudanden. Denna unika upplevelse tar dig med på en utsökt resa genom det kristallklara turkosa vattnet som omger denna hisnande önation.

När du sätter segel, guidad av erfarna kaptener som är väl insatta i att navigera i dessa idylliska vatten, kan du vara beredd på att bevittna imponerande kustlandskap och dolda naturpärlor som bara är tillgängliga med båt. Oavsett om du är en erfaren seglare eller en nybörjare som vill ge dig ut på din första resa, garanterar Touradria.se’s Sail In Malta en oförglömlig expedition som är skräddarsydd för att passa alla preferenser och förväntningar.

Njut av lyxiga yachter utrustade med toppmoderna faciliteter, eller välj en mer äventyrlig resa ombord på traditionella maltesiska båtar som kallas ”Luzzus”, fulla av äkthet och charm. Medan du njuter av den milda havsbrisen mot din hud, förbered dig på att bli fängslad av historiska platser som gamla fästningar som ligger på toppen av robusta klippor som tronar majestätiskt över orörda vikar nedanför.

Njut av att simma eller snorkla mitt i det livliga marina livet som trivs i magnifika korallrev som vimlar under ytan. Fördjupa dig i den lokala kulturen när du lägger till vid pittoreska hamnstäder där traditionella fiskesamhällen finns i överflöd; njut av läckra skaldjursdelikatesser medan du delar hjärtvärmande berättelser med välkomnande lokalbefolkningen som är angelägna om att visa upp sitt arv.

Touradria.se är en exceptionell online-plattform som tillgodoser reseentusiasters äventyrslust, särskilt de som söker extraordinära seglingsupplevelser på Malta. Med sitt breda utbud av noggrant utformade seglingsturer och paket ser Touradria.se till att varje resenär får en anmärkningsvärd resa mitt i det azurblå vattnet i detta Medelhavsparadis.

Sail In Malta, som är ett av deras lockande erbjudanden, utlovar ett äventyr utan motstycke fyllt av överdådiga yachter, pittoreska kustlinjer och fängslande historiska platser. Från dagskryssningar som utforskar dolda grottor och avskilda vikar till flerdagarsexpeditioner som upptäcker Maltas fascinerande öar som Gozo och Comino, Touradria.se ger tillgång till oförglömliga stunder till sjöss.

Det professionella teamet ser till att logistiken fungerar smidigt och ger expertvägledning under hela resan. Ge dig ut på en fascinerande odyssé fylld av utforskning och lugn med Sail In Malta från Touradria.se – ett bevis på deras engagemang för att sammanställa exceptionella seglingsresor för kräsna resenärer.

Segling

Share This