+ 46 708 993016 info@touradria.se

Segla i Brasilien

Segla i Brasilien

Segling i Brasilien

HYR BÅT OCH SEGLA I  BRASILIEN

Brasilien ett fantastiskt vinterresmål
Rio de Janeiro  – Paraty

Även om Ipanema är vackert och spännande så har Brasilien så mycket mer att erbjuda. Resenärer på jakt efter det ultimata paradiset reser till Brasiliens berömda Costa Verde region (gröna kusten). I hjärtat av gröna kusten ligger den koloniala hamnstaden Angra dos Reis – Kungarnas Vik.

Lokaliserade söder om Rio de Janeiro City, har Angra’s stora vik 365 frodiga öar – en för varje dag på året – med mer än 2 000 spektakulära stränder. Fantastisk snorkling, dykning och vandring, vattensporter, fiske och kryssning kan göras i hela regionen. Oavsett om du hellre vill hitta ekologiska skatter i nationalparker eller gå på klubbar i exklusiva barer, finns det något för alla på Brasiliens Green Coast.
Staden Paraty är en nationell historisk patrimony, vilket innebär att den bevarar sina otaliga naturliga underverk och arkitektoniska arv. Paraty grundades 1667 och fick stor ekonomisk betydelse på grund av dess sockerbruk och plantager. Idag är Paraty känd för sin charmiga gamla stad med hantverkare, restauranger, musik, kultur och naturligtvis enastående naturskönhet.

Segelbåt Västindien/Karibien Motorbåt Västindien/Karibien Katamaran Västindien/Karibien 

Segla i Brasilien

Share This