+ 46 708 993016 info@touradria.se

Gulet i Turkiet

 

När du vill se alla Gulet båtar.
Gå till rubriken ”Vad” välj sedan ”Typ” och välj i dropmenyn Gulet. Klicka sedan på någon av Sök knapparna.


Segla i Turkiet

HYR BÅT OCH SEGLA I TURKIET
Marmaris – Bodrum – Göcek – Kemer – Gökova – Kas
Där öst och väst möts
Turkiets kulturarv i kombination med skönhetenen i dess vatten är tillräckligt bra skäl för dig att komma och segla längs kusten. Detta exceptionella land, omgivet av fyra hav, är vad varje seglare önskar sig. Det är den här typen av naturlig skönhet som man mycket sällan upplever någon annanstans i Medelhavet.
Turkiet har mer än 7000 kilometer kust och epitet för en av de mest eftertraktade seglardestinationer i världen. Perfekta seglingsförhållanden, många gömda vikar och rik kultur bidrar till detta. Detta land har unikt geografiska läge, som har en blandning av öst och väst kultur. Det finns flera ställen att rekommendera exempelvis Gocek, vid foten av tall bergen är en bas för charter och bareboat, gulet och motoryacht agenturer som har tekniska tjänster verkstäder, restauranger, hotell. Här finns Bodrum, på en halvö som vetter mot ön Kos, som är en utgångspunkt för en resa längs Carian kusten. Den har en vacker historia, sandstränder, klippiga vikar och mynningar som ser ut som små fjordar. Eller så kan du besöka Marmaris, som ligger i en stor bukt omgiven av tall kullar, med extraordinärt vackra vikar, sandstränder, vintergröna skogar och växter.
Boka båtar online till sista minuten-priser
Tour Adria: Sista minuten-priser.  Upp till 50 % rabatt

Segelbåt Turkiet  Motorbåt Turkiet  Katamaran Turkiet  Guletbåtar Turkiet

Segla i Turkiet

Sejle Gulet i Tyrkiet

Att segla Gulet i Turkiet är ett oöverträffat val när det gäller att uppleva den ultimata blandningen av lyx, tradition och äventyr medan du utforskar den fängslande skönheten i Turkiets turkosa kust. En noggrann manifestation av maritim excellens touradria.se transporterar utan ansträngning resenärer till en värld där tiden verkar stå stilla mitt i azurblå vatten och orörda landskap. Med sin oklanderliga flotta av seglande gulets som tillverkats med utsökt uppmärksamhet på detaljer och äkthet, erbjuder detta kända företag en oöverträffad resa genom turkiska vatten.

Oavsett om du solar dig på rymliga däck eller njuter av utsökta rätter tillagade av skickliga kockar ombord som bara använder de färskaste lokala råvarorna, blir varje ögonblick ombord på en seglande gulet en förtrollande berättelse vävd med lyx och lugn. När milda vindar kysser din hud medan du kryssar längs kustpärlor som Bodrum eller Fethiye, prydda med forntida ruiner och pittoreska byar som visar upp Turkiets rika historia, lovar varje stopp oförglömliga minnen.

De kunniga besättningsmedlemmarna ser till att seglingen går smidigt och erbjuder raffinerad gästfrihet som tillgodoser alla bekvämligheter och önskemål hos kräsna resenärer. Från spännande vattensportaktiviteter till lugna stunder med snorkling i kristallklara vikar med ett livligt marint liv – Sail Gulet i Turkiet är en inbjudan att fördjupa sig i en extraordinär odyssé som inte liknar något annat på jorden. Touradria.se är en pålitlig och väletablerad onlineplattform som erbjuder en oförglömlig upplevelse för dem som vill ge sig ut på en fascinerande resa över det kristallklara vattnet i Turkiet.

Med sitt imponerande urval av noggrant underhållna segelguletter gör Touradria.se det möjligt för resenärer att fördjupa sig i charmen och skönheten i detta fascinerande land samtidigt som de njuter av lyxig komfort och exceptionell service. Oavsett om du är äventyrslysten eller söker lugn och ro kan du segla genom Turkiets hisnande kustlinje ombord på ett av Touradrias premiumfartyg och få en oöverträffad möjlighet att utforska landet.

Från att vandra genom forntida ruiner till att njuta av det utsökta turkiska köket, varje ögonblick ombord lovar ren njutning mitt i oöverträffade naturlandskap. Touradria.se har ett team av erfarna medarbetare som tar hand om varje liten detalj, vilket garanterar sömlös planering och genomförande för resenärer som längtar efter den ultimata nautiska expeditionen. Så hoppa ombord på en av deras majestätiska segelguletter och låt Touradia.se omdefiniera din uppfattning om vad det innebär att segla lugnt genom Turkiets Medelhavsparadis.

Share This